Profil:   7120  


 
Land Denmark
By Jylland
Fødselsdato 1955-08-30
Højde 170
Vægt 63
Sprog engelsk - godt
Job type jurist
Partnerstatus fraskilt
Børn ingen
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, kærlig, forstående, elsker børn, venlig, feminin, åben og positiv, sjov, en stille og rolig person, humoristisk, smilende, arbejdsom, høflig, sensitiv, kreativ, livsglad, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, charmerende, loyal, sporty, ansvarlig, fornuftig

Mine interesser :     elsker at lave mad, familie og hjemlig hygge, blomster, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, svømning, kæledyr, god musik, en tur i biffen, elsker at rejse, fitness, design, elsker at læse, elsker børn, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     fra 60 år

Børn :     ingen hindring

Du er :     flink, kærlig, trofast, seriøs, familiemenneske, humoristisk, stabil