Profil:   7127  


 
Land Belarus
By Minsk
Fødselsdato 1984-04-20
Højde 156
Vægt 47
Sprog engelsk - flydende, tysk - lidt
Job type praktiserende læge
Partnerstatus ugift
Børn ingen
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, kærlig, forstående, elsker børn, venlig, opmærksom, sød, feminin, åben og positiv, sjov, aktiv, en stille og rolig person, smilende, arbejdsom, stabil, kreativ, livsglad, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, optimismistisk, charmerende, seriøs, ansvarlig, fornuftig

Mine interesser :     elsker at lave mad, friluftsliv, familie og hjemlig hygge, blomster, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, svømning, god musik, en tur i biffen, kunst, elsker at rejse, teater, opera, ballet, design, elsker at læse, elsker børn, håndarbejde, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     35-55

Børn :     ingen hindring

Du er :     rar, flink, ansvarlig, seriøs, åbenhjertet, høflig, familiemenneske, humoristisk, stabil