Profil:   7132  


 
Land Russia
By Samara
Fødselsdato 1980-11-09
Højde 172
Vægt 62
Sprog engelsk - flydende, italian
Job type engelsk tolk
Partnerstatus fraskilt
Børn ingen
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, forstående, elsker børn, venlig, romantisk, sjov, aktiv, sensitiv, charmerende, loyal, sporty

Mine interesser :     familie og hjemlig hygge, blomster, naturen, lange ture langs stranden, svømning, kæledyr, god musik, kunst, elsker at rejse, elsker at danse, sport, fitness, elsker at læse, fremmede sprog, en romantisk middag med levende lys

Mere om mig :     I am really interested in astrology and I do it professionally. I also enjoy sports, stretching and sport dancing. I love traveling and meeting people, learning new cultures. I also like reading and listening to music. I am an active person and open to new things. I am out-going and compromising. I hope to meet my special man - reliable, caring  and with sense of humor.


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     38-55

Børn :     ingen hindring

Du er :     varm, sjov, elsker børn, høflig, familiemenneske, humoristisk, stabil