Profil:   7134  


 
Land Russia
By Stavropol
Fødselsdato 1983-08-26
Højde 173
Vægt 75
Sprog engelsk - godt
Job type læge
Partnerstatus fraskilt
Børn 2
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, kærlig, elsker børn, venlig, opmærksom, romantisk, feminin, sjov, rar, arbejdsom, frisk, høflig, kreativ, livsglad, familiemenneske, optimismistisk, ansvarlig

Mine interesser :     elsker at lave mad, friluftsliv, familie og hjemlig hygge, blomster, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, god musik, en tur i biffen, kunst, elsker at rejse, elsker at danse, sport, fitness, yoga, elsker at læse, fotografering, elsker børn, håndarbejde


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     40-65

Børn :     ingen hindring

Du er :     flink, kærlig, ansvarlig, ærlig, trofast, sporty, seriøs, familiemenneske, stabil