Profil:   7138  


 
Land Russia
By Sochi
Fødselsdato 1987-01-19
Højde 169
Vægt 59
Sprog engelsk - flydende, tysk - flydende
Job type funktionær
Partnerstatus ugift
Børn 1
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, pålidelig, forstående, elsker børn, venlig, opmærksom, romantisk, sød, feminin, åben og positiv, sjov, varm, aktiv, rar, en stille og rolig person, humoristisk, smilende, målrettet, arbejdsom, intelligent, frisk, høflig, stabil, sensitiv, kreativ, livsglad, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, genert, loyal, seriøs, sporty, ansvarlig, fornuftig

Mine interesser :     elsker at lave mad, familie og hjemlig hygge, blomster, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, at cykle, svømning, god musik, klassisk musik, en tur i biffen, elsker at rejse, elsker at danse, sport, fitness, elsker at læse, fremmede sprog, elsker børn, håndarbejde, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     40-55

Børn :     ingen hindring

Du er :     flink, kærlig, ansvarlig, ærlig, trofast, elsker børn, seriøs, åbenhjertet, familiemenneske, humoristisk