Profil:   7158  


 
Land Russia
By Krasnodar
Fødselsdato 1971-09-16
Højde 165
Vægt 58
Sprog engelsk - godt
Job type jurist
Partnerstatus ugift
Børn ingen
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, elsker børn, venlig, opmærksom, sød, feminin, åben og positiv, sjov, rar, en stille og rolig person, smilende, livsglad, familiemenneske, charmerende, loyal, ansvarlig

Mine interesser :     elsker at lave mad, familie og hjemlig hygge, blomster, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, svømning, kæledyr, god musik, en tur i biffen, elsker at rejse, elsker at danse, sport, fitness, teater, opera, ballet, design, fremmede sprog, elsker børn, håndarbejde, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     50-60

Børn :     ingen hindring

Du er :     flink, kærlig, trofast, åbenhjertet, familiemenneske, stabil