Profil:   7187  


 
Land Belarus
By Minsk
Fødselsdato 1988-06-11
Højde 164
Vægt 60
Sprog engelsk - lidt
Job type bogholder
Partnerstatus fraskilt
Børn 1
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, pålidelig, kærlig, elsker børn, venlig, sjov, en stille og rolig person, humoristisk, smilende, høflig, stabil, sensitiv, livsglad, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, loyal, seriøs

Mine interesser :     elsker at lave mad, blomster, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, svømning, god musik, en tur i biffen, kunst, elsker at rejse, fitness, elsker at læse, elsker børn, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     35-50

Børn :     ingen hindring

Du er :     flink, kærlig, trofast, seriøs, åbenhjertet