Profil:   7223  


 
Land Russia
By Barnaul
Fødselsdato 1977-08-24
Højde 173
Vægt 70
Sprog engelsk - godt
Job type Sekretær
Partnerstatus fraskilt
Børn 1
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, kærlig, forstående, elsker børn, venlig, romantisk, feminin, sjov, aktiv, rar, humoristisk, smilende, målrettet, frisk, høflig, sensitiv, kreativ, livsglad, ærlig og åbenhjertet, optimismistisk, charmerende

Mine interesser :     elsker at lave mad, familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, svømning, en tur i biffen, elsker at rejse, teater, opera, ballet, elsker at læse, elsker børn, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     45-58

Børn :     ingen hindring

Du er :     flink, kærlig, ansvarlig, varm, ærlig, trofast, målrettet, opmærksom, høflig, familiemenneske, stabil, romantisk