Profil:   7205  


 
Land Sweden
By Malmö
Fødselsdato 1979-04-06
Højde 170
Vægt 60
Sprog engelsk - godt, svensk
Job type kontormedarbejder
Partnerstatus fraskilt
Børn ingen
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, kærlig, forstående, elsker børn, opmærksom, sød, feminin, åben og positiv, varm, humoristisk, smilende, arbejdsom, høflig, stabil, sensitiv, livsglad, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, optimismistisk, loyal, seriøs, fornuftig

Mine interesser :     elsker at lave mad, familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, svømning, god musik, en tur i biffen, elsker at rejse, elsker at danse, sport, fitness, teater, opera, ballet, elsker at læse, fremmede sprog, elsker børn, en romantisk middag med levende lys

Mere om mig :     Jeg er en glad, feminin, givende, harmonisk, kærlig, naturlig, sjov og ærlig kvinde. Jeg stammer oprindeligt fra Rusland, men har de sidste 4 år boet fast i Sverige. Jeg arbejder som bogholder i et lille firma her i Malmö.  Har en voksen søn på 24, som bor i Rusland. Mine interesser er naturen, friluftsliv, bøger, musik, film, rejser, familie, venner og hjemlig hygge. Jeg interesserer mig for madlavning, og er god til det. En tur i skoven eller ved vandet sætter jeg meget pris på. Jeg drømmer om en fast forhold med en familieorienteret og åben dansk mand op til 58 år. Jeg snakker engelsk og svensk og glæder mig meget til at høre fra dig :)


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     40-58

Børn :     ingen hindring

Du er :     flink, kærlig, trofast, seriøs, høflig, familiemenneske, stabil