Profil:   7217  


 
Land Denmark
By Sjælland
Fødselsdato 1964-09-27
Højde 175
Vægt 76
Sprog engelsk - flydende, dansk - flydende
Job type ingeniør
Partnerstatus enke
Børn ingen
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, kærlig, forstående, venlig, opmærksom, romantisk, sød, feminin, åben og positiv, sjov, varm, følsom, en stille og rolig person, målrettet, arbejdsom, intelligent, frisk, høflig, stabil, sensitiv, kreativ, livsglad, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, genert, charmerende, seriøs, ansvarlig

Mine interesser :     familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, at cykle, svømning, god musik, klassisk musik, en tur i biffen, kunst, elsker at rejse, elsker at danse, sport, teater, opera, ballet, elsker at læse, fremmede sprog, en romantisk middag med levende lys

Mere om mig :    

Jeg søger en sød og kærlig mand, der som jeg ønsker tosomhed med en livsledsager til fast forhold eller ægteskab, så vi kan leve og opleve lykken ved at være sammen om kærligheden i gensidig forståelse og respekt.

Jeg er et meget positivt og åbent menneske med et lyst sind, der oprindelig stammer fra Skt. Petersburg men har boet fast i Danmark de seneste 22 år. Jeg er enke og uddannet som ingeniør og har de senere år været ansat i en mellemstor dansk virksomhed.

Jeg er også et aktiv menneske og føler mig ung og rask. Jeg holder mig i god form og elsker at svømme, cykle og danse.

Som person kan jeg betegnes som kærlig, romantisk, feminin, intelligent, åben og positiv, sjov, varm, følsom, kreativ og livsglad. Jeg elsker børn. Jeg har selv en voksen søn på 35 år, som bor i Skt. Petersburg.

Mine interesser er familie og hjemlig hygge, rejser, kunst, musik, fremmede sprog, natur, friluftsliv, gåture ved vandet og en romantisk middag med hjemmelavet mad og levende lys.

Er du derfor manden, der søger de samme værdier i livet, men savner en kvinde der kan gøre det hele fuldendt, så synes jeg du skal skynde dig at kontakte mig. Jeg glæder mig til at læse dit brev og møde dig i den virkelige verden.

Kærlig hilsen fra mig :)


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     55-65

Du er :     rar, flink, kærlig, ansvarlig, varm, ærlig, trofast, sjov, seriøs, humoristisk, stabil, romantisk