Profil:   7225  


 
Land Russia
By Ekaterinburg
Fødselsdato 1982-02-11
Højde 168
Vægt 52
Sprog engelsk - flydende
Job type Funktionær
Partnerstatus fraskilt
Børn 1
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, kærlig, elsker børn, venlig, opmærksom, romantisk, sød, feminin, åben og positiv, smilende, målrettet, arbejdsom, intelligent, kreativ, optimismistisk, charmerende, seriøs, sporty

Mine interesser :     elsker at lave mad, familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, svømning, god musik, en tur i biffen, kunst, elsker at rejse, sport, fitness, yoga, elsker at læse, fremmede sprog, elsker børn, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     40-60

Børn :     ingen hindring

Du er :     rar, flink, ansvarlig, varm, uden dårlige vaner, sund livsstil, elsker børn, stabil