Profil:   7235  


 
Land Denmark
By Jylland
Fødselsdato 1987-04-02
Højde 180
Vægt 77
Sprog engelsk - flydende, dansk - lidt
Job type Sosu-assistent
Partnerstatus fraskilt
Børn ingen
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     kærlig, romantisk, sød, feminin, smilende, intelligent, livsglad, familiemenneske, fornuftig

Mine interesser :     lange ture langs stranden, gåture i skoven, svømning, en tur i biffen, kunst, elsker at rejse, design, elsker at læse, politik, en romantisk middag med levende lys

Mere om mig :     Hej, jeg hedder Elena. Jeg er en attraktiv, aktiv og selvstændig kvinde. Jeg stammer oprindeligt fra Ukraine, men har de sidste 2 år boet fast i Danmark  som jeg ønsker skal blive mit nye hjemland. Jeg er energisk, har en god uddannelse og allerede et fast job i sundhedssektoren. Ved siden af mit arbejde går jeg på sprogskole. Jeg søger en sød og kærlig mand, der som jeg ønsker en livsledsager til ægteskab så vi kan leve og opleve lykken ved at være sammen om kærligheden i gensidig forståelse og respekt. Er du manden, der søger de samme værdier i livet, men mangler og savner en kvinde der kan gøre det hele fuldendt, så synes jeg du skal skynder dig at kontakte mig. Jeg glæder mig til at læse dit brev og møde dig i den virkelige verden.


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     34-47

Børn :     ingen hindring

Du er :     rar, flink, kærlig, ansvarlig, varm, ærlig, trofast, målrettet, åbenhjertet, opmærksom, høflig, familiemenneske, en stille og rolig person, humoristisk