Profil:   7256  


 
Land Russia
By Moscow
Fødselsdato 1982-09-08
Højde 171
Vægt 63
Sprog engelsk - flydende
Job type Funktionær
Partnerstatus fraskilt
Børn 2
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, kærlig, forstående, elsker børn, venlig, opmærksom, romantisk, sød, feminin, åben og positiv, sjov, varm, aktiv, følsom, humoristisk, smilende, målrettet, arbejdsom, intelligent, frisk, høflig, stabil, sensitiv, kreativ, livsglad, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, optimismistisk, charmerende, ansvarlig, fornuftig

Mine interesser :     friluftsliv, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, svømning, kæledyr, god musik, klassisk musik, en tur i biffen, kunst, elsker at rejse, fitness, teater, opera, ballet, elsker at læse, fremmede sprog, elsker børn


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     35-55

Børn :     ingen hindring

Du er :     rar, flink, kærlig, ansvarlig, varm, ærlig, trofast, målrettet, sporty, sund livsstil, seriøs, åbenhjertet, opmærksom, høflig, familiemenneske, en stille og rolig person, humoristisk, stabil