Profil:   7258  


 
Land Russia
By Moscow
Fødselsdato 1985-02-05
Højde 165
Vægt 60
Sprog engelsk - flydende
Job type Marketingmedarbejder
Partnerstatus fraskilt
Børn 1
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, kærlig, forstående, elsker børn, venlig, opmærksom, romantisk, sød, feminin, åben og positiv, sjov, varm, aktiv, følsom, humoristisk, smilende, målrettet, arbejdsom, intelligent, frisk, stabil, sensitiv, kreativ, livsglad, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, optimismistisk, charmerende, ansvarlig, fornuftig

Mine interesser :     familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, god musik, en tur i biffen, kunst, elsker at rejse, fitness, teater, opera, ballet, elsker at læse, elsker børn, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     35-50

Børn :     ingen hindring

Du er :     rar, flink, kærlig, ansvarlig, varm, ærlig, trofast, målrettet, sporty, sund livsstil, elsker børn, seriøs, åbenhjertet, høflig, familiemenneske, attraktiv, humoristisk, stabil, romantisk