Profil:   7269  


 
Land Russia
By Moscow
Fødselsdato 1970-04-28
Højde 165
Vægt 63
Sprog engelsk - lidt, spansk
Job type Syerske
Partnerstatus fraskilt
Børn ingen
Uddannelse faglært
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, kærlig, forstående, elsker børn, venlig, opmærksom, romantisk, sød, feminin, åben og positiv, sjov, varm, aktiv, følsom, rar, en stille og rolig person, humoristisk, smilende, reserveret, arbejdsom, intelligent, frisk, høflig, stabil, sensitiv, kreativ, livsglad, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, optimismistisk, charmerende, loyal, seriøs, sporty, ansvarlig, fornuftig

Mine interesser :     elsker at lave mad, friluftsliv, familie og hjemlig hygge, blomster, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, svømning, kæledyr, god musik, klassisk musik, en tur i biffen, kunst, elsker at rejse, elsker at danse, sport, fitness, yoga, teater, opera, ballet, design, elsker at læse, elsker at synge, fremmede sprog, fotografering, elsker børn, håndarbejde, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     45-55

Børn :     ingen hindring

Du er :     rar, flink, kærlig, ansvarlig, varm, ærlig, trofast, sjov, målrettet, sporty, elsker børn, seriøs, åbenhjertet, høflig, en stille og rolig person, humoristisk, stabil, romantisk