Profil:   7279  


 
Land Denmark
By Jylland
Fødselsdato 1979-05-05
Højde 170
Vægt 70
Sprog engelsk - godt, dansk - flydende
Job type Social og sundhedsassistent
Partnerstatus fraskilt
Børn 2
Uddannelse videregående
Rygning festryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, forstående, elsker børn, feminin, åben og positiv, en stille og rolig person, arbejdsom, livsglad, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, seriøs, sporty, ansvarlig

Mine interesser :     elsker at lave mad, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, at cykle, svømning, god musik, en tur i biffen, fitness, elsker børn, en romantisk middag med levende lys

Mere om mig :     Jeg bor i Danmark, Midtjylland i 17 år. Ser frem til at møde en mand til fast forhold, som vi bliver glad for hinanden. Jeg er aktiv i hverdagen. Vi kan starte med at gå tur og snakke lidt sammen 😊


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     40-55

Børn :     ingen hindring

Du er :     ansvarlig, en stille og rolig person, stabil