Profil:   7302  


 
Land Russia
By Moscow
Fødselsdato 1966-06-12
Højde 166
Vægt 48
Sprog engelsk - flydende
Job type Funktionær
Partnerstatus fraskilt
Børn ingen
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, kærlig, forstående, elsker børn, venlig, opmærksom, romantisk, sød, feminin, åben og positiv, sjov, varm, aktiv, følsom, humoristisk, smilende, målrettet, arbejdsom, intelligent, frisk, høflig, stabil, sensitiv, kreativ, livsglad, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, optimismistisk, charmerende, ansvarlig, fornuftig

Mine interesser :     elsker at lave mad, familie og hjemlig hygge, blomster, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, svømning, kæledyr, god musik, klassisk musik, en tur i biffen, kunst, elsker at rejse, elsker at danse, fitness, teater, opera, ballet, design, elsker at læse, diskoteker, elsker børn, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     50-66

Børn :     ingen hindring

Du er :     rar, flink, kærlig, ansvarlig, varm, ærlig, trofast, sjov, målrettet, sporty, elsker børn, åbenhjertet, høflig, familiemenneske, attraktiv, humoristisk, stabil, romantisk