Profil:   7307  


 
Land Belarus
By Minsk
Fødselsdato 1970-11-20
Højde 168
Vægt 67
Sprog engelsk - lidt, tysk - godt
Job type ingeniør
Partnerstatus fraskilt
Børn 1
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, forstående, elsker børn, venlig, feminin, aktiv, følsom, humoristisk, målrettet, arbejdsom, intelligent, frisk, livsglad, familiemenneske, optimismistisk, charmerende, sporty

Mine interesser :     familie og hjemlig hygge, blomster, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, svømning, god musik, klassisk musik, elsker at rejse, elsker at danse, sport, elsker at læse, elsker at synge, fremmede sprog, elsker børn, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     35-55

Børn :     ingen hindring

Du er :     rar, flink, kærlig, trofast, sjov, åbenhjertet, opmærksom, høflig, familiemenneske, en stille og rolig person, stabil, romantisk