fw1

Lyder det for godt til at være sandt, så er der måske noget om snakken!

Vores hjemmeside er helt UDEN scammers. Vi forsøger at kontrollere alle vores kvinder, og vi samarbejder med flere Anti-scam bureauer, herunder RussianBlackList.com – en organisation, som slås mod bedragere. Men…vi kontaktes ofte af danske mænd, som har brug for hjælp. De har på egen hånd fundet deres eneste ene på internettet, men føler usikkerhed…

HVORDAN GENKENDER DU EN SCAMMER?

Her er nogle tydelige kendetegn for, at det højst sandsynligt er en scammer, som du skriver sammen med:

1. Du bliver kontaktet af ukendte personer via internettet.

2. Lidt for mange ord som “dear”, “darling”, “love” i hvert eneste brev.

3. Ekstrem fremhævning af at være ensom, samt om ærlighed og sandhed.

4. Dine spørgsmål forbliver for det meste ubesvarede.

5. Næsten samtlige mails ledsages af nye fotos. De bliver mere og mere “afslørende” og mere attraktive end i begyndelsen.

6. Der omtales næsten altid finans-/pengesager. Sædvanligvis forespørgsler om specifikke beløb i USD eller EUR til pas, visum, billet, dyre medikamenter eller bekostelige operationer.

7. Gentagne mails med “I wish to meet you as soon as possible”, om søde og varme forventninger til et lykkeligt fremtidigt ægteskab, med detaljerede løfter om kærlighed og engagement.

Så hvis du er i tvivl angående din nye veninde, så kan vi hjælpe dig på vej:

Husk at langt de fleste scammere er mænd, der udgiver sig for at være kvinde.
Og griner hele vejen til banken, når de har fået andre mænd i fælden. Derfor: Send venligst alle mulige data på kvinden (navn, efternavn, alder, postadresse, telefon, e-mail adresse, billeder). Prisen for denne service er 450 kr. per gang.

fw2