Profil:   6275  


 
Land Russia
By Novosibirsk
Fødselsdato 1973-06-08
Højde 162
Vægt 59
Sprog engelsk - godt
Job type økonom
Partnerstatus enke
Børn 1
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Mere om mig :     Jeg er en sød, seriøs, trofast, kærlig og udadvent kvinde. Mine interesser er naturen, friluftsliv, blomster, bøger, familie og hjemlig hygge. Jeg er feminin, omsorgsfuld, varm og romantisk. Elsker børn. Jeg elsker musik og spiller klavir. Jeg drømmer om ægteskab med en flink og kærlig mand op til 53 år, som sammen med mig har lyst til at opbygge en familie. Om du har børn fra tidligere forhold, så er de også velkommen. Har dette fanget dit blik så skriv til mig det kunne jo være at det lige netop er dig jeg venter på. Glæder mig til at høre fra dig.


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     43-53

Børn :     ingen hindring