Profil:   6178  


 
Land Russia
By Skt. Petersborg
Fødselsdato 1984-01-26
Højde 166
Vægt 54
Sprog engelsk - godt, tysk - lidt
Job type læge
Partnerstatus fraskilt
Børn ingen
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Mine interesser :     elsker at lave mad, familie og hjemlig hygge, at cykle, svømning, kæledyr, god musik, fitness, teater, opera, ballet, fremmede sprog, elsker børn

Mere om mig :     Jeg er en seriøs, moderne, ansvarlig, ærlig, loyal, elegant og en romantisk kvinde. Jeg har mange interesser. Elsker dyr og naturen og hjemlig hygge. Jeg bruger også en del tid på fitness og svømning. Jeg håber at finde en ærlig, romantisk og kærlig mand mellem 30 og 40 år til ægteskab. Det gør ikke noget at du har børn fra tidligere forhold - det er bare dejligt.


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     30-42

Børn :     ingen hindring