Profil:   6259  


 
Land Russia
By Skt. Petersborg
Fødselsdato 1980-07-23
Højde 168
Vægt 60
Sprog engelsk - godt
Job type boghilder
Partnerstatus fraskilt
Børn 2
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Mere om mig :     Jeg er en sød, feminin og humørfyldt kvinde. Uddannet som økonom og arbejder i et lille firma her i Skt.Petersborg. Jeg er optimistisk, romantisk og trofast. Interesserer mig for udflugter i naturen, cykel- og campingture eller bare picnic med familien/venner. Elsker musik, film og bøger. Jeg er et familiemenneske og drømmer om ægteskab med en frisk og rar mand, som jeg ville kunne dele mit liv og min kærlighed med. Måtte du have børn fra tidligere forhold, så er de også velkomne. Skriv og du vil ikke fortryde.


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     40-55

Børn :     ingen hindring