Profil:   6116  


 
Land Russia
By Skt.Petersborg
Fødselsdato 1981-01-29
Højde 162
Vægt 51
Sprog engelsk - flydende, tysk - godt, spansk
Job type engelsk tolk
Partnerstatus fraskilt
Børn ingen
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Mere om mig :     Jeg er en frisk, naturlig, velskabt, feminin, trofast, humoristisk og kærlig kvinde. Jeg har mange interesser. Elsker sport, film, musik, venner, at komme ud i naturen og at lave mad. Jeg er en aktiv og udadvendt person som har let ved at komme i kontakt med andre. Jeg søger en kærlig, fri af tidligere forhold og humoristisk mand, der har styr på sit liv, med lyst til et familieliv og en kærlig kvinde. Har du børn er det fint med mig. Glæder mig til at høre fra dig.


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     30-40

Børn :     ingen hindring