Profil:   6098  


 
Land Russia
By Yaroslavl
Fødselsdato 1986-01-28
Højde 170
Vægt 54
Sprog engelsk - flydende
Job type lærer
Partnerstatus ugift
Børn ingen
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     trofast, venlig, feminin, en stille og rolig person, smilende

Mine interesser :     familie og hjemlig hygge, svømning, sport, håndarbejde

Mere om mig :     Jeg er en oprigtig og seriøs pige fra Yaroslavl. Det er en gammel by ved Volga-floden, nær Moskva. Jeg er økonom af uddannelse. Jeg kan godt lide at møde interessante mennesker, jeg elsker børn og hjemmehygge. Jeg værdsætter ægte venskab og sande følelser. Jeg har mange interesser: litteratur, musik, film, design og fotografering. Mine stærke egenskaber: kvindelighed, elegance og naturlighed. I livet, er jeg en temmelig enkel person, og jeg er i stand til at nyde simple ting. Jeg tror på sentimental og romantisk kærlighed. I fremtiden ser jeg en mor, en kone og en lykkelig kvinde.


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     30-42

Børn :     ingen hindring

Du er :     kærlig, uden dårlige vaner, familiemenneske, en stille og rolig person, stabil