Profil:   5887  


 
Land Russia
By Kazan
Fødselsdato 1979-04-08
Højde 176
Vægt 60
Sprog engelsk - flydende, tysk - flydende, dansk - meget lidt
Job type lærer
Partnerstatus ugift
Børn ingen
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Mere om mig :     Hej mit navn Galina. Jeg er en ung, venlig, opmærksom og ansvarsbevidst pige. Jeg taler lidt dansk, da jeg har boet i Danmark i 1 år, hvor jeg arbejdede som au-pair pige. Jeg holder stadig af dette land. Jeg har aldrig været gift og har ingen børn. Men jeg vil meget gerne stifte familie med børn med en seriøs og kærlig dansk mand mellem 30 og 45 år, min. 180 cm høj. Du må gerne have børn. Jeg glæder mig til at høre fra dig og lad os se hvad der sker :)


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     30-45

Børn :     ingen hindring