Profil:   6198  


 
Land Ukraine
By Zhitomir
Fødselsdato 1980-04-01
Højde 168
Vægt 63
Sprog engelsk - godt, tysk - godt
Job type boghilder
Partnerstatus fraskilt
Børn 1
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Mere om mig :     Min bedste veninde er lykkeligt gift gennem Alliance Online og har boet i Danmark i mange år. Jeg vil også gerne finde mig en dansk mand. Jeg er en åben, romantisk og betænksom kvinde. Som person er jeg tolerant, glad, kærlig og udadvendt. Jeg har mange interesser bl.a. bio, musik, sport, naturen, blomster og madlavning. Jeg håber her igennem at finde en flink og kærlig dansk mand op til 40 år til et fast og seriøst forhold. Jeg taler og skriver engelsk og venter spændt på at høre fra dig. Du må gerne have børn.


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     30-40

Børn :     ingen hindring