Profil:   6274  


 
Land Russia
By Novosibirsk
Fødselsdato 1976-04-13
Højde 170
Vægt 60
Sprog engelsk - flydende
Job type bogholder
Partnerstatus ugift
Børn ingen
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Mere om mig :     Hej, jeg er en livsglad og udadvendt kvinde fra Rusland. Jeg er meget kærlig, ærlig og romantisk anlagt. Har humoristisk sans, et godt humør og let til latter. Jeg elsker en god musik, familieliv, motion, svømning, natur, dyr og gåture hånd i hånd. Jeg ønsker at finde en sød, ærlig og givende mand op til 45 år, som ser positivt på livet og har hjertet på rette sted. Er du måske manden i mit liv? Jeg glæder mig til at høre fra dig! Det gør ikke noget at du har børn fra tidligere forhold - det er bare dejligt.


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     38-48

Børn :     ingen hindring