Profil:   6280  


 
Land Denmark
By Jylland
Fødselsdato 1985-09-10
Højde 164
Vægt 53
Sprog engelsk - flydende, tysk - godt, dansk - meget lidt, fransk
Job type fotograf
Partnerstatus ugift
Børn ingen
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Mere om mig :     Mit navn er Anastasia. Jeg er en åben, kærlig, udadvendt, kreativ, trofast og romantisk pige, ugift, ingen børn. Stammer oprindelig fra Ukraine, men bor nu i Danmark, hvor jeg arbejder som fotograf. Jeg interesserer mig for naturen, cykleture, sport, diving, rejser og musik (jeg spiller klaver). Jeg elsker børn, holder af familielivets glæder og er en god kok. Af karakter er jeg omsorgsfuld og opmærksom, venlig og ligefrem. Jeg er ked af at være alene og drømmer om ægteskab med en monogam og udadvendt dansk mand, som har lyst til at stifte en dejlig familie med børn. Skriv og du vil ikke fortryde.


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     30-42

Børn :     ingen hindring