Profil:   6281  


 
Land Denmark
By Jylland
Fødselsdato 1960-01-01
Højde 170
Vægt 66
Sprog dansk - flydende
Job type sundhedsassistent
Partnerstatus fraskilt
Børn 1
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Mere om mig :     Jeg er en frisk og livsglad kvinde på 55 år, bor fast i Danmark. Som person er jeg romantisk, humortistisk, kærlig, elsker hjemmelig hygge, at rejse og at tilbringe tiden ude i naturen. Er rigtig glad for at danse, museer, biografture, svømning samt teater. Søger en mand jeg kan opleve en harmonisk og tryg tilværelse med. Du er er omsorgsfuld, rolig, oprigtig, ikke ryger, uden økonomiske problemer, flink og rar mand, med samme interesser. Hvis du er interesseret skriv gerne med en vedlagt foto. Glæder mig til at høre fra dig.


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     50-60