Profil:   6201  


 
Land Denmark
By Jylland
Fødselsdato 1977-01-13
Højde 172
Vægt 62
Sprog dansk - flydende
Job type tøj-designer
Partnerstatus fraskilt
Børn 1
Uddannelse faglært
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Mere om mig :     Jeg er en sød, positiv, kærlig, seriøs, opmærksom og romantisk kvinde med mørkeblond hår og smilende, brune øjne. Jeg stammer oprindeligt fra Baltikum, men har de sidste 10 år boet fast i Danmark. Elsker børn og familieliv meget højt. Jeg har en god sans for humor og har let ved at omgås folk. Holder meget af naturen, dyr, musik, svømning, håndarbejde og hjemlig hygge. Jeg søger en rar, kærlig og familieorienteret mand op til 50 år, der som jeg gerne vil have et seriøst parforhold, baseret på kærlighed og venskab. Glæder mig meget til at høre fra dig. Det gør ikke noget at du har børn fra tidligere forhold - det er bare dejligt.


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     38-50

Børn :     ingen hindring