Profil:   5998  


 
Land Russia
By Kazan
Fødselsdato 1967-09-19
Højde 165
Vægt 60
Sprog engelsk - flydende
Job type læge
Partnerstatus enke
Børn 1
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Mere om mig :     Jeg er en monogam, ærlig og kærlig kvinde. Bor og arbejder som læge på hospitalet her i en gammel russisk by Kazan, som ligger 800 km øst for Moskva. Har mange interesser: ski, svømning, musik, rejser og biografture. Jeg elsker børn, madlavning og hjemlig hygge og drømmer om ægteskab med en flink og kærlig mand op til 55 år, som sammen med mig har lyst til at opbygge en familie. Om du har børn fra tidligere forhold, så er de også velkommen. Hvis bare nogle af disse ord passer på dig, så skriv, ring eller send mig en mail! De kærligste hilsner fra Elena.


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     43-57

Børn :     ingen hindring