Profil:   6157  


 
Land Russia
By St. Petersburg
Fødselsdato 1968-12-10
Højde 160
Vægt 60
Sprog engelsk - godt
Job type konsulent
Partnerstatus fraskilt
Børn 1
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Mere om mig :     Jeg er en varm og ærlig russisk kvinde, som søger en flink og rar mand til fast forhold. Jeg er optimistisk, romantisk, loyal, flittig, udadvent, givende, seriøs, trofast og opmærksom. Jeg elsker børn og hjemlig hygge, da jeg er et stort familiemenneske. Holder af det frie campingliv i naturen og svømning. Elsker at lave mad. Jeg søger en ganske almindelig mand op til 48 år, der har hjertet på rette sted. Jeg taler og skriver engelsk og venter spændt på at høre fra dig. Det gør ikke noget at du har børn fra tidligere forhold - det er bare dejligt.


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     38-48

Børn :     ingen hindring