Profil:   5790  


 
Land Denmark
By Sjælland
Fødselsdato 1957-08-11
Højde 164
Vægt 60
Sprog engelsk - flydende, dansk - godt
Job type sproglærer
Partnerstatus fraskilt
Børn 2
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Mere om mig :     Jeg er livsglad, intelligent og ærlig russisk kvinde. Lige i øjeblikket er jeg på besøg hos min søn, som bor fast i Danmark (Kbh). Jeg bliver her indtil slutningen af august måned. Jeg bor i Rusland og arbejder på det pædagogiske universitet som sproglærer. Jeg kan tale, læse og skrive fint dansk. Som person er jeg generelt meget varm og kærlig og jeg befinder mig bedst i selskab med glade, åbne og varme mennesker. Elsker hjemmehygge, gåture, biografture, mødes med venner og madlavning. Jeg søger en kæreste og måske mere. Du forventes at være sød og ærlig samt have en god økonomi. Håber du har en god sans for humør og ved hvordan man skal nyde livet.


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     55-65

Børn :     ingen hindring