Profil:   6048  


 
Land Denmark
By Jylland
Fødselsdato 1973-02-23
Højde 164
Vægt 57
Sprog dansk - flydende
Job type sundhedsassistent
Partnerstatus fraskilt
Børn 1
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Mere om mig :     Hej. Jeg hedder Svetlana. Stammer oprindeligt fra Rusland; men har nu boet i Danmark i snart 17 år og har dansk pas. Er fraskilt og har en datter på 22 år. Jeg er uddannet sygeplejerske, men har de senere år arbejdet som sundhedsassistent. Jeg har sideløbende studeret til massør. Jeg er en seriøs, åben, kærlig, sensuel, romantisk og betænksom pige. Jeg elsker hjemlig hygge med levende lys og god hjemmelavet mad, som jeg nyder at tilberede. Jeg har også stor fornøjelse af aftener i byen en gang i mellem. Et par gange om ugen går jeg til aerobics og cykler på arbejde hver dag. Jeg er et stort naturmenneske og nyder ture til skov og strand. Om sommeren elsker jeg at svømme i havet. Jeg søger efter en mand til fast forhold. Du er en kærlig, familieorienteret og oprigtig mand, som elsker børn. Jeg taler flydende dansk og svarer på alle seriøse henvendelser. Du må meget gerne have børn.


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     45-55

Børn :     ingen hindring