Profil:   6151  


 
Land Denmark
By Sjælland
Fødselsdato 1953-05-10
Højde 160
Vægt 58
Sprog dansk - flydende
Job type ingeniør
Partnerstatus enke
Børn 2
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Mere om mig :     Hej. Jeg hedder Anna. Jeg stammer oprindeligt fra Rusland, men har de sidste 10 år boet fast i Danmark. Som person er jeg tolerant, glad, kærlig og udadvendt. Er meget aktiv, motionerer, løber, svømmer og cykler. Interesser: musik, bøger, vandreture i naturen, laver god mad. Jeg søger en mand til fast forhold, en som er kærlig og en, som har hjertet på rette sted. Jeg glæder mig til at høre fra dig. Skriv og du vil ikke fortryde. Det gør ikke noget at du har børn fra tidligere forhold - det er bare dejligt.


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     65-75

Børn :     ingen hindring