Profil:   6179  


 
Land Russia
By St. Petersburg
Fødselsdato 1975-07-31
Højde 166
Vægt 58
Sprog engelsk - godt
Job type fotograf
Partnerstatus ugift
Børn ingen
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Mere om mig :     Jeg er en følsom og kærlig kvinde med en god sans for humor. Jeg elsker natur og dyr, elsker at diskutere bøger og film med mine venner. Jeg er meget social og mere interesseret i det spirituelle end det materialistiske. Mine interesser er computergrafik, fotografering, kunst, litteratur, cykling, picnics, at danse, film og sport. Jeg elsker at lave mad. Du er en dansk mand op til 55 år, intelligent, humoristisk og pålidelig. Jeg taler og skriver engelsk og venter spændt på at høre fra dig. Det gør ikke noget at du har børn fra tidligere forhold - det er bare dejligt.


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     38-55

Børn :     ingen hindring