Profil:   6313  


 
Land Ukraine
By Uman
Fødselsdato 1977-08-11
Højde 170
Vægt 70
Sprog engelsk - lidt
Job type bogholder
Partnerstatus fraskilt
Børn 1
Uddannelse faglært
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, pålidelig, kærlig, venlig, opmærksom, feminin, sjov, varm, aktiv, følsom, rar, humoristisk, smilende, målrettet, arbejdsom, intelligent, frisk, stabil, sensitiv, livsglad, familiemenneske, optimismistisk, loyal, seriøs, ansvarlig, fornuftig

Mine interesser :     elsker at lave mad, familie og hjemlig hygge, blomster, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, at cykle, svømning, kæledyr, god musik, klassisk musik, en tur i biffen, elsker at rejse, elsker at danse, fotografering, politik, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     35-45

Børn :     uden børn

Du er :     rar, flink, kærlig, ansvarlig, varm, ærlig, trofast, arbejdsom, sporty, elsker børn, seriøs, åbenhjertet, opmærksom, høflig, familiemenneske, en stille og rolig person, humoristisk, stabil, romantisk