Profil:   6362  


 
Land Ukraine
By Rivne
Fødselsdato 1979-02-22
Højde 160
Vægt 54
Sprog engelsk - lidt, tysk - lidt
Job type bankassistent
Partnerstatus fraskilt
Børn 1
Uddannelse videregående
Rygning festryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, forstående, venlig, opmærksom, sød, feminin, åben og positiv, sjov, aktiv, en stille og rolig person, smilende, arbejdsom, intelligent, frisk, høflig, sensitiv, livsglad, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, optimismistisk, charmerende, fornuftig

Mine interesser :     elsker at lave mad, naturen, gåture i skoven, god musik, en tur i biffen, elsker at rejse, elsker at danse

Mere om mig :     Jeg er den jeg er! En rigtig kvinde og en omsorgsfuld mor for min søn. Jeg er aktiv og positiv person. Smilende og altid glad :)


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     36-60

Børn :     ingen hindring

Du er :     flink, kærlig, ansvarlig, ærlig, arbejdsom, uden dårlige vaner, sjov, elsker børn, seriøs, åbenhjertet, opmærksom, høflig, familiemenneske, en stille og rolig person, humoristisk, stabil, romantisk