Profil:   6364  


 
Land Ukraine
By Rivne
Fødselsdato 1983-03-07
Højde 160
Vægt 57
Sprog engelsk - meget lidt
Job type baker
Partnerstatus ugift
Børn ingen
Uddannelse faglært
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, kærlig, forstående, elsker børn, åben og positiv, sjov, aktiv, målrettet, arbejdsom, livsglad, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, seriøs, sporty, ansvarlig, fornuftig

Mine interesser :     elsker at lave mad, blomster, naturen, kæledyr, god musik, en tur i biffen, elsker at rejse, sport, fitness, fotografering, håndarbejde

Mere om mig :     I am a cheerful lady very optimistic who never cries and never complains. I believe only in good things and I know that every person deserves to be loved. I am active and I have a lot of friends and they say that my smile makes every gray day very bright :) One thing that I miss is my second half. When one will understand who I am in real he would get a wonderful gift. I am a woman who is looking for her future husband. He should be very positive and optimistic person. These are the things which I put first. Also he should respect me and take me the way I am. I would like to have children and I suppose that my man would like the kids very much. Needless to say that he should be caring and loving. If he would be so I will have the same feelings :)


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     33-45

Børn :     ingen hindring

Du er :     flink, kærlig, ærlig, trofast, arbejdsom, elsker børn, seriøs, åbenhjertet, opmærksom, høflig, familiemenneske, en stille og rolig person, stabil