Profil:   6367  


 
Land Russia
By Volgograd
Fødselsdato 1964-04-13
Højde 163
Vægt 61
Sprog engelsk - lidt
Job type Kosmetolog
Partnerstatus fraskilt
Børn 1
Uddannelse faglært
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, kærlig, forstående, elsker børn, venlig, opmærksom, romantisk, sjov, aktiv, rar, en stille og rolig person, smilende, målrettet, reserveret, arbejdsom, høflig, sensitiv, livsglad, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, optimismistisk, loyal, seriøs, ansvarlig, fornuftig

Mine interesser :     elsker at lave mad, friluftsliv, familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, en tur i biffen, elsker at rejse, fitness, teater, opera, ballet, elsker at læse, elsker børn, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     54-59

Børn :     ingen hindring

Du er :     rar, flink, kærlig, ansvarlig, varm, ærlig, trofast, arbejdsom, uden dårlige vaner, sjov, sund livsstil, seriøs, åbenhjertet, opmærksom, høflig, familiemenneske, en stille og rolig person, humoristisk, stabil