Profil:   6401  


 
Land Russia
By Yekaterinburg
Fødselsdato 1972-08-03
Højde 161
Vægt 53
Sprog engelsk - flydende, tysk - godt
Job type flyselskab
Partnerstatus fraskilt
Børn 1
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     trofast, pålidelig, kærlig, forstående, venlig, opmærksom, sød, åben og positiv, sjov, aktiv, en stille og rolig person, humoristisk, målrettet, arbejdsom, frisk, høflig, livsglad, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, optimismistisk, loyal, ansvarlig, fornuftig

Mine interesser :     elsker at lave mad, friluftsliv, familie og hjemlig hygge, naturen, gåture i skoven, kæledyr, god musik, klassisk musik, elsker at rejse, elsker at læse, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     42-51

Børn :     gerne weekendfar

Du er :     rar, flink, ansvarlig, varm, ærlig, trofast, arbejdsom, sjov, sund livsstil, åbenhjertet, høflig, humoristisk, stabil, romantisk