Profil:   6402  


 
Land Russia
By Yekaterinburg
Fødselsdato 1974-01-04
Højde 167
Vægt 69
Sprog engelsk - godt
Job type læge-kosmetolog
Partnerstatus ugift
Børn ingen
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, kærlig, forstående, elsker børn, venlig, opmærksom, åben og positiv, sjov, varm, aktiv, følsom, smilende, målrettet, arbejdsom, høflig, livsglad, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, loyal, ansvarlig, fornuftig

Mine interesser :     elsker at lave mad, friluftsliv, familie og hjemlig hygge, naturen, gåture i skoven, god musik, elsker at rejse, elsker at danse, fitness, yoga, elsker at læse, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     38-45

Børn :     ingen hindring

Du er :     rar, flink, kærlig, ansvarlig, varm, ærlig, trofast, arbejdsom, sjov, sporty, sund livsstil, elsker børn, åbenhjertet, høflig, familiemenneske, attraktiv, en stille og rolig person, stabil, romantisk