Profil:   6413  


 
Land Russia
By Samara
Fødselsdato 1979-06-17
Højde 164
Vægt 52
Sprog engelsk - lidt
Job type danselærer
Partnerstatus ugift
Børn 1
Uddannelse faglært
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, kærlig, elsker børn, romantisk, feminin, åben og positiv, sjov, aktiv, smilende, arbejdsom, frisk, kreativ, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, optimismistisk, seriøs, sporty, ansvarlig

Mine interesser :     friluftsliv, familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, god musik, en tur i biffen, kunst, elsker at rejse, elsker at danse, sport, fitness, elsker børn, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     35-50

Børn :     gerne weekendfar

Du er :     rar, flink, kærlig, ansvarlig, varm, trofast, sporty, sund livsstil, elsker børn, åbenhjertet, familiemenneske, attraktiv, stabil, romantisk