Profil:   6422  


 
Land Russia
By Yekaterinburg
Fødselsdato 1971-03-27
Højde 164
Vægt 52
Sprog engelsk - godt
Job type Bogholder
Partnerstatus ugift
Børn ingen
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, kærlig, forstående, elsker børn, romantisk, sød, feminin, åben og positiv, rar, en stille og rolig person, humoristisk, arbejdsom, intelligent, frisk, høflig, stabil, livsglad, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, loyal

Mine interesser :     elsker at lave mad, familie og hjemlig hygge, naturen, gåture i skoven, svømning, kæledyr, en tur i biffen, kunst, fitness, elsker at læse, elsker børn, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     35-55

Du er :     flink, kærlig, ærlig, trofast, sjov, elsker børn, seriøs, åbenhjertet, familiemenneske, romantisk