Profil:   6424  


 
Land Russia
By Samara
Fødselsdato 1979-04-20
Højde 160
Vægt 48
Sprog engelsk - lidt
Job type kosmetolog
Partnerstatus fraskilt
Børn 1
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, kærlig, forstående, elsker børn, venlig, opmærksom, romantisk, feminin, åben og positiv, sjov, aktiv, målrettet, intelligent, frisk, høflig, livsglad, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, optimismistisk, charmerende, sporty, ansvarlig

Mine interesser :     elsker at lave mad, friluftsliv, familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, at cykle, en tur i biffen, elsker at rejse, sport, elsker at læse, fremmede sprog, elsker børn, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     38-48

Børn :     gerne weekendfar

Du er :     rar, flink, kærlig, ansvarlig, varm, trofast, arbejdsom, uden dårlige vaner, sund livsstil, elsker børn, seriøs, åbenhjertet, høflig, familiemenneske, en stille og rolig person, humoristisk, stabil, romantisk