Profil:   6433  


 
Land Russia
By Yekaterinburg
Fødselsdato 1975-06-16
Højde 155
Vægt 53
Sprog engelsk - lidt
Job type sekretær
Partnerstatus fraskilt
Børn 1
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, kærlig, forstående, elsker børn, venlig, opmærksom, romantisk, feminin, aktiv, målrettet, intelligent, høflig, sensitiv, livsglad, ærlig og åbenhjertet, ansvarlig, fornuftig

Mine interesser :     friluftsliv, familie og hjemlig hygge, naturen, gåture i skoven, svømning, god musik, en tur i biffen, elsker at rejse, elsker at danse, elsker at læse, elsker børn, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     40-55

Børn :     ingen hindring

Du er :     flink, kærlig, varm, ærlig, uden dårlige vaner, sund livsstil, åbenhjertet, høflig, familiemenneske, stabil