Profil:   6435  


 
Land Italy
By Padua
Fødselsdato 1965-05-20
Højde 168
Vægt 72
Sprog engelsk - godt, italiensk
Job type butiksejer
Partnerstatus fraskilt
Børn ingen
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, kærlig, forstående, elsker børn, venlig, romantisk, sød, sjov, varm, humoristisk, høflig, livsglad, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, loyal, fornuftig

Mine interesser :     elsker at lave mad, familie og hjemlig hygge, blomster, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, svømning, kæledyr, god musik, en tur i biffen, elsker at rejse, elsker at danse, fitness, elsker at læse, elsker børn, en romantisk middag med levende lys

Mere om mig :     Hej, mit navn er Grace. Da min allerbedste veninde for nyligt har fundet verdens bedste mand gennem Alliance-online, prøver jeg også lykken her. Jeg er en optimistisk, åben, ærlig, trofast og romantisk kvinde. Stammer oprindeligt fra Nigeria, men har boet de seneste 20 år i Italien. Til daglig arbejder jeg i min egen lille butik i Padua med stor entusiasme og glæde for mine kunder.  Jeg elsker sport, går til gymnastik. Kan godt lide en tur i biografen, og at spise god mad et hyggeligt sted. Jeg nyder hjemlig hygge og musik. Jeg søger en dansk mand op til 75, til et varmt og kærligt ægteskab baseret på gensidig forståelse og respekt. En aktiv, kærlig og romantisk mand, som ligesom jeg mangler den helt rigtige ledsagerske til resten af livet. Jeg glæder mig til at høre nærmere fra dig :)


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     55-75

Børn :     ingen hindring

Du er :     flink, kærlig, ærlig, trofast, elsker børn, seriøs, høflig, familiemenneske, romantisk