Profil:   6437  


 
Land Russia
By Sochi
Fødselsdato 1974-03-08
Højde 169
Vægt 60
Sprog engelsk - lidt
Job type bogholder
Partnerstatus ugift
Børn 1
Uddannelse videregående
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, forstående, elsker børn, venlig, opmærksom, sød, feminin, åben og positiv, sjov, aktiv, arbejdsom, frisk, høflig, stabil, livsglad, familiemenneske, optimismistisk, seriøs, ansvarlig

Mine interesser :     elsker at lave mad, friluftsliv, familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, at cykle, svømning, en tur i biffen, elsker at rejse, fitness, elsker børn, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     38-45

Børn :     ingen hindring

Du er :     rar, flink, kærlig, ansvarlig, varm, ærlig, trofast, uden dårlige vaner, sund livsstil, elsker børn, seriøs, høflig, familiemenneske, attraktiv, en stille og rolig person