Profil:   6450  


 
Land Russia
By Samara
Fødselsdato 1981-07-09
Højde 165
Vægt 55
Sprog engelsk - lidt, fransk
Job type tandlæge
Partnerstatus ugift
Børn ingen
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, kærlig, forstående, opmærksom, sød, åben og positiv, sjov, aktiv, smilende, arbejdsom, frisk, stabil, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, loyal, seriøs, sporty, ansvarlig, fornuftig

Mine interesser :     elsker at lave mad, gåture i skoven, at cykle, svømning, kæledyr, en tur i biffen, elsker at rejse, sport, fitness, elsker at læse, elsker børn, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     35-50

Børn :     ingen hindring

Du er :     flink, kærlig, ansvarlig, ærlig, trofast, elsker børn, seriøs, høflig, familiemenneske, stabil, romantisk