Profil:   6459  


 
Land Ukraine
By Rivne
Fødselsdato 1971-08-29
Højde 169
Vægt 53
Sprog engelsk - lidt
Job type bioanalytiker
Partnerstatus fraskilt
Børn 1
Uddannelse faglært
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, pålidelig, forstående, venlig, opmærksom, sød, feminin, aktiv, følsom, rar, arbejdsom, intelligent, høflig, stabil, livsglad, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, charmerende, ansvarlig, fornuftig

Mine interesser :     elsker at lave mad, friluftsliv, familie og hjemlig hygge, naturen, gåture i skoven, svømning, god musik, en tur i biffen, kunst, elsker at rejse, fitness, elsker at læse, elsker børn, håndarbejde, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     40-60

Børn :     ingen hindring

Du er :     flink, ansvarlig, varm, ærlig, trofast, sjov, målrettet, seriøs, opmærksom, høflig, familiemenneske, en stille og rolig person, stabil